Skip to main content

Toate anunturile

332 Apartamente de inchiriat Brasov

au fost gasite.

 • Tip imobil: apartament
 • Rezultatele cautarii tale

Nou

Apartament de inchiriat Brasov in Bloc Nou cu terasa 60 MP zona Centrala

Apartament de inchiriat Brasov in Bloc Nou cu terasa 60 MP zona Centrala

400 EUR chirie lunara

Apartament de inchiriat mobilat si utilat complet, zona Centrala,  la prima inchiriere. Apartamentul este situat la etaj 3 in bloc Nou cu lift, este decomandat, incalzire in pardoseala, centrala termica proprie. Dispune de o terasa mare de aproximativ 60 MP. Se inchiriaza numai pe termen lung, NU se accepta animale de companie, Fumatul este interzis in interiorul locuintei. Pretul este de 400 euro chirie lunara, se percepe garantie echivalentul unei luni de chirie.

 • Camere 2
 • Bai 1
 • Suprafata 100 mp

Exclusiv

Chirie apartament cu 2 camere zona Tractorul

Chirie apartament cu 2 camere zona Tractorul

320 EUR chirie lunara

Chirie apartament cu 2 camere situat la 5 minute de Mall Coresi. Apartamentul este decomandat, situat la etaj intermediar, dispune de 2 balcoane ambele inchise in termopan, fiind pozitionat pe sud-vest este insorit pe tot parcursul zilei. Apartamentul se inchirieaza mobilat si utilat complet. Blocul este izolat termic detine centrala termica proprie. Apartamentul este amplasat in apropierea pietei, mijloace de transport in comun in zona. Disponibil spre inchiriere imediat. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

 • Camere 2
 • Bai 1
 • Suprafata 54 mp

Nou

Inchiriere Apartament 2 Camere decomandat Tractorul si zona Coresi

Inchiriere Apartament 2 Camere decomandat Tractorul si zona Coresi

350 EUR chirie lunara

Agentia Imobiliara Estimob Brasov, va ofera spre inchiriere in exclusivitate apartament 2 camere decomandat in complexul rezidential Isaran. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat. Deasemenea imobilul dispune de doua grupuri sanitare si 2 locuri de parcare,unul subteran si unul suprateran. Este situat in imediata apropiere a Coresi Mall, mijloace de transport in comun, parc pentru copii. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati. Apartamentul se afla la prima inchiriere.

 • Camere 2
 • Bai 2
 • Suprafata 80 mp

Apartament 2 camere de inchiriat Isaran

400 EUR chirie lunara

Apartament 2 camere de inchiriat mobilat si utilat complet in Brasov complex Isaran. Apartamentul oferit este situat la un etaj intermediar dispune de 2 balcoane, unul inchis si unul tip terasa. Dispune de 1 loc de parcare subteran. In imediata apropiere a Coresi Mall, mijloace de transport in comun, magazine, loc de joaca pentru copii. 

 • Camere 2
 • Suprafata 80 mp

Exclusiv

Inchiriere Penthause 3 camere decomandat Urban Invest

Inchiriere Penthause 3 camere decomandat Urban Invest

960 EUR chirie lunara

Agentia Chirii Brasov va pune la dispozitie o oferta de Inchiriere Penthause 3 camere decomandat Urban Invest la pretul de 960 EUR .Apartamentul are o suprafata de 105 mp utili plus o terasa de 20 mp cu o pozitionare estica este insorit in prima parte a zilei si este compus din living cu zona de dining,bucatarie cu aerisire naturala,hol,dressing pe hol, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressig, o camera transformata in totalitate in dressing,plus inca o baie de oaspeti.Proprietatea dispune de utilitati separate ,finisaje de inalta calitate ,decoratiuni si mobilier realizate in nuante calde si primitoare deasemenea se distinge prin conceptul elegant minimalist si foarte elegant.Bucataria este integral dotata si functionala toate electrocasnicele fiind incorporate .Imobilul se afla la prima inchiriere .Deasemenea dispune de loc de parcare si este liber spre inchiriere si se poate viziona oricand cu programare telefonica.locatia are acces facil la toate facilitatile:gradinite ,scoli ,supermarketuri,mall,precum si la mijloacele de transport in comun catre toate zonele Brasovului.Contractul se face pe minim un an cu posibilitate de prelungire. Chiria de achita in avans pe prima luna precum si contravaloarea unei chirii drept garantie.

 • Camere 3
 • Bai 2