Skip to main content

Toate anunturile

54 Proprietati de vanzare in Brasov

au fost gasite.

 • Rezultatele cautarii tale

Offmarket

 Mall Coresi vanzare apartament 2 Camere decomandat

Mall Coresi vanzare apartament 2 Camere decomandat

78900 EUR

Agentia Imobiliara Estimob Brasov va ofera spre vanzare in exclusivitate apartament cu 2 camere nou complexul rezidential Avantgarden Coresi la etajul intermediar intr un bloc de 8 etaje,apartamentul este decomandat, pozitionat pe est vest, suprafata utila de 52 mp, compus din: living, bucataria, dormitor, baie,balcon 4 mp, dispune de: centrala termica proprie,finisaje lux, instalatii electrice, sanitare de cea mai buna calitate,gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan, videointerfon,bloc izolat termic. Imobilul se afla in cel mai cautat complex rezidential din Brasov care se afla in continua complex exista foarte multe spatii verzi si parcuri de joaca pentru copii.Accesul foarte facil catre mijloace de transport in comun. Apartamentul detine loc de parcare si boxa la subsol incluse in pret.Se accepta si plata cu credit. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Camere 2
 • Bai 1

Offmarket

Vanzare Apartament 1 Camere nedecomandat Tractorul si zona Coresi

Vanzare Apartament 1 Camere nedecomandat Tractorul si zona Coresi

24500 EUR

Agentia Estimob va pune la dispozitie o oferta de Vanzare camera de camin nedecomandata in zona Tractorul la pretul de 24,500 EUR usor negociabil.Imibilul se afla la etajul 3 intr un bloc de 3 etaje,este complet renovata instalatie electrica noua instalatie sanitara noua utilata complet,gresie ,faianta,parchet ,usi noi,izolata termic,dispune si de geam termopan si usa metalica si un boiler cu incalzire rapida de 30 l.Dusul este izolat cu membrana poliuretanica la  care sa adaptat un sistem de ventilatie atat pentru baie cat si pentru bucatarie care da direct afara .Materialele cu care sa renovat imobilul au fost alese de calitate superioara.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati

 • Camere 1
 • Bai 1
 • Suprafata 22 mp

Offmarket

Vanzare garsoniera decomandata Subcetate Green Residence

Vanzare garsoniera decomandata Subcetate Green Residence

37500 EUR

Agentia Imobiliara Chirii Brasov va ofera in exclusivitate vanzare garsoniera confort 1 decomandata,in complexul rezidential Subcetate Green Residence la pretul de 37500 euro negociabil.Garsoniera se afla la parterul unei vile avand o suprafata de  40mp utila compartimentata astfel:Baie ,hol si living open space cu bucatarie.Deasemenea dispune si de un balcon de 5 mp. Panorama deosebita a muntilor care va incanta privirea. Pe langa integrarea perfecta in zona, complexul rezidentual beneficiaza de toate facilitatile, utilitatile, inclusiv spatii comerciale in incinta,locuri de joaca pentru copii,spatii verzi si zona de relaxare.Cartierul se afla la mica distanta de noul centru comercial Coresi Shopping Center.Pentru detalii nu ezita ti a ne contacta. 

 • Camere 1
 • Bai 1
 • Suprafata 40 mp

Offmarket

Vanzare Apartament 2 Camere decomandat CoresiTractorul

Vanzare Apartament 2 Camere decomandat CoresiTractorul

63000 EUR

 OCAZIE!!Agentia Chirii Brasov va ofera spre vanzare in exclusivitate apartament 2 camere situat in Cartierul Tractorul zona Mall Coresi,apartamentul este finalizat si intabulat. Apartamentul este situat la etajul 2 in bloc cu 8 nivele,deasemenea dispune de 2 lifturi moderne. Apartamentul detine  centrala termica proprie, finisaje de calitate, boxa la subsol inclusa in pretul de vanzare.Imobilul se vinde mobilat si utilat complet. Este disponibil imediat se accepta si credit ipotecar la pretul de 63000 euro negociabil.

 • Camere 2
 • Bai 1
 • Suprafata 50 mp

Offmarket

Vanzare Casa / Vila 4 Camere Harman

Vanzare Casa / Vila 4 Camere Harman

85000 EUR

Agentia Chirii Brasov va pune la dispozitie o oferta de Vanzare Casa / Vila 4 Camere la intrare in  Harman la pretul de 85,000 EUR usor negociabil.Casa se afla la rosu si se desfasoara pe o suprafata totala de 500 mp din care 190 mp suprafata utila locuibila deasemenea demisolul cu o suprafata de 96 mp, cu front la doua strazi.Utilitatile sunt toate pe teren necesitand doar racordarea acestora.Casa este dispusa D+P+1 fiind compartimenta astfel: Demisol -garaj pentru 2 masini ,beci si o camera tehnica; Parter-bucatarie +living open space ,baie, dressing si o terasa de 30mp;Etaj-3 dormitoare dintre care unul cu baie proprie+dressing ,unul cu dressing deasemenea o baie pentru celelalte dormitoare.Casa se afla intr o zona foarte buna.Daca nu v am convins va rog a ma contacta pentru detalii si vizionari.

 • Camere 4
 • Bai 3

Offmarket

Vanzare Apartament 2 Camere semidecomandat Grivitei

Vanzare Apartament 2 Camere semidecomandat Grivitei

56500 EUR

Agentia  Imobiliara Chirii Brasov va pune la dispozitie in exclusivitate o oferta de Vanzare Apartament 2 Camere semidecomandat in zona Grivitei la pretul de 56500 EUR negociabil ,apartamentul se vinde complet mobilat si utilat totul lux,deasemenea dispune de centrala termica proprie,geamuri termopane ,balcon inchis in termopan.Imobilul oferit spre vanzare va ofera posibilitatea de a va muta intr o casa noua fara a face nici o imbunatatire,doar de a va aduce hainele.

 • Camere 2

Offmarket

Vanzare Apartament 2 Camere vagon Astra

Vanzare Apartament 2 Camere vagon Astra

49000 EUR

Agentia Chirii Brasov va pune la dispozitie o oferta de Vanzare Apartament 2 Camere vagon in zona Astra in apropiere de piata la pretul de 49000 EUR usor negociabil , apartamentul este  ideal regim hotelier sau investitie .Imobilul detine centrala termica proprie ,geamuri termopane ,balcon inchis in termopan, usi interioare noi, usa metalica,bloc izolat termic .Deasemenea este un imobil  ideal pentru tineri casatoriti care vor sa se mute intr o casa noua fara a face nici o investitie.Pentru mai multe infomatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati .

 • Camere 2
 • Bai 1

Offmarket

Vanzare Apartament 2 Camere circular Astra

Vanzare Apartament 2 Camere circular Astra

56500 EUR

Agentia Chirii Brasov va pune la dispozitie o oferta de Vanzare Apartament 2 Camere circular in zona Astra la pretul de 56,500 EUR usor negociabil ,apartamentul se afla la etaj intermediar,este complet renovat ,geamuri termopane ,balcon inchis in termopan ,usi interioare noi ,instalatii sanitare si obiecte sanitare noi ,centrala termica proprie ,usa metalica noua.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Camere 2
 • Bai 1

Offmarket

Vanzare garsoniera decomandata Centrul Civic

Vanzare garsoniera decomandata Centrul Civic

47000 EUR

Va oferim spre vanzare garsoniera confort 1 decomandata zona Harmanului structura mare una dintre cele mai mari structuri din oras,aceasta se afla la etaj intermediar mic ,detine centrala termica proprie geamuri termopane ,balcon inchis in termopan.Deasemenea imobilul se vinde mobilat si utilat complet fiind foarte buna pentru pentru investitie gen regim hotelier.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.Se accepta orice varianta de plata 

 • Camere 1
 • Bai 1

Offmarket

Vanzare Apartament 2 Camere circular Astra

Vanzare Apartament 2 Camere circular Astra

51000 EUR

Agentia Chirii Brasov va pune la dispozitie o oferta de Vanzare Apartament 2 Camere circular in zona Astra la pretul de 51,000 EUR negociabil,apartamentul se afla la etaj intermediar dispune de geamuri termopane,panouri radiante parchet din lemn masiv, deasemenea blocul este izolat termic,pozitia imobilului va ofera o priveliste extraordinara catre munte fiind insorit pe tot timpul zilei.Se accepta orice modalitate de plata si creditare. Nu ezitati sa ne contactati

 • Camere 2