Skip to main content

Toate anunturile

70 Proprietati de vanzare in Brasov

au fost gasite.

 • Rezultatele cautarii tale

Exclusiv

Vanzare 3 camere bld Grivitei

Vanzare 3 camere bld Grivitei

71500 EUR

Vanzare apartament cu 3 camere in exclusivitate situat pe bld Grivitei la etajul 3, decomandat cu doua grupuri sanitare si vedere pe doua parti, cu centrala termica proprie, situat pe mijlocul blocului, bloc izolat exterior, parchet masiv din constructie, fara alte imbunatatiri, liber la vanzare.

 • Camere 3

Exclusiv

 Mall Coresi vanzare apartament 2 Camere decomandat

Mall Coresi vanzare apartament 2 Camere decomandat

74500 EUR

Agentia Imobiliara Estimob Brasov va ofera spre vanzare in exclusivitate apartament cu 2 camere nou complexul rezidential Avantgarden Coresi la etajul 7 intr un bloc de 8 etaje,apartamentul este decomandat, pozitionat pe est vest, suprafata utila de 52 mp, compus din: living, bucataria, dormitor, baie,balcon 4 mp, dispune de: centrala termica proprie,finisaje lux, instalatii electrice, sanitare de cea mai buna calitate,gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan, videointerfon,bloc izolat termic. Imobilul se afla in cel mai cautat complex rezidential din Brasov care se afla in continua complex exista foarte multe spatii verzi si parcuri de joaca pentru copii.Accesul foarte facil catre mijloace de transport in comun.Darea in folosinta a fost facuta in Aprilie 2020. Apartamentul detine loc de parcare si boxa la subsol incluse in pret.Se accepta si plata cu credit. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Camere 2
 • Bai 1

Nou

Vanzare garsoniera decomandata Subcetate Green Residence

Vanzare garsoniera decomandata Subcetate Green Residence

37500 EUR

Agentia Imobiliara Chirii Brasov va ofera in exclusivitate vanzare garsoniera confort 1 decomandata,in complexul rezidential Subcetate Green Residence la pretul de 37500 euro negociabil.Garsoniera se afla la parterul unei vile avand o suprafata de  40mp utila compartimentata astfel:Baie ,hol si living open space cu bucatarie.Deasemenea dispune si de un balcon de 5 mp. Panorama deosebita a muntilor care va incanta privirea. Pe langa integrarea perfecta in zona, complexul rezidentual beneficiaza de toate facilitatile, utilitatile, inclusiv spatii comerciale in incinta,locuri de joaca pentru copii,spatii verzi si zona de relaxare.Cartierul se afla la mica distanta de noul centru comercial Coresi Shopping Center.Pentru detalii nu ezita ti a ne contacta. 

 • Camere 1
 • Bai 1
 • Suprafata 40 mp

Offmarket

Vanzare Apartament 2 Camere decomandat CoresiTractorul

Vanzare Apartament 2 Camere decomandat CoresiTractorul

63000 EUR

 OCAZIE!!Agentia Chirii Brasov va ofera spre vanzare in exclusivitate apartament 2 camere situat in Cartierul Tractorul zona Mall Coresi,apartamentul este finalizat si intabulat. Apartamentul este situat la etajul 2 in bloc cu 8 nivele,deasemenea dispune de 2 lifturi moderne. Apartamentul detine  centrala termica proprie, finisaje de calitate, boxa la subsol inclusa in pretul de vanzare.Imobilul se vinde mobilat si utilat complet. Este disponibil imediat se accepta si credit ipotecar la pretul de 63000 euro negociabil.

 • Camere 2
 • Bai 1
 • Suprafata 50 mp

Offmarket

Vanzare Casa / Vila 4 Camere Harman

Vanzare Casa / Vila 4 Camere Harman

85000 EUR

Agentia Chirii Brasov va pune la dispozitie o oferta de Vanzare Casa / Vila 4 Camere la intrare in  Harman la pretul de 85,000 EUR usor negociabil.Casa se afla la rosu si se desfasoara pe o suprafata totala de 500 mp din care 190 mp suprafata utila locuibila deasemenea demisolul cu o suprafata de 96 mp, cu front la doua strazi.Utilitatile sunt toate pe teren necesitand doar racordarea acestora.Casa este dispusa D+P+1 fiind compartimenta astfel: Demisol -garaj pentru 2 masini ,beci si o camera tehnica; Parter-bucatarie +living open space ,baie, dressing si o terasa de 30mp;Etaj-3 dormitoare dintre care unul cu baie proprie+dressing ,unul cu dressing deasemenea o baie pentru celelalte dormitoare.Casa se afla intr o zona foarte buna.Daca nu v am convins va rog a ma contacta pentru detalii si vizionari.

 • Camere 4
 • Bai 3

Offmarket

Vanzare Apartament 2 Camere decomandat Calea Bucuresti

Vanzare Apartament 2 Camere decomandat Calea Bucuresti

64500 EUR

Agentia Imobiliara  Chirii Brasov va pune la dispozitie in exclusivitate o oferta de Vanzare Apartament 2 Camere confort 1 decomandat  etaj intermediar in zona Calea Bucuresti la pretul de 64500 EUR negociabil.Imobilul detine un balcon de 7 m2 apartamentul este  desfasurat pe o suprafata de 52 m2 fara balcon.Apartamentul are centrala termica proprie geamuri termopane balcon inchis in termopan,deasemenea are 2 dependine ,camara si debara,baie cu cada si geam.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Camere 2
 • Bai 1

Offmarket

Vanzare Apartament 2 Camere semidecomandat Grivitei

Vanzare Apartament 2 Camere semidecomandat Grivitei

56500 EUR

Agentia  Imobiliara Chirii Brasov va pune la dispozitie in exclusivitate o oferta de Vanzare Apartament 2 Camere semidecomandat in zona Grivitei la pretul de 56500 EUR negociabil ,apartamentul se vinde complet mobilat si utilat totul lux,deasemenea dispune de centrala termica proprie,geamuri termopane ,balcon inchis in termopan.Imobilul oferit spre vanzare va ofera posibilitatea de a va muta intr o casa noua fara a face nici o imbunatatire,doar de a va aduce hainele.

 • Camere 2