Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.chiriibrasov.ro respectiv www.estimob.ro presupune acceptarea si exprimarea acordului cu privire la "Termenii si conditiile" prezentate mai jos. S.C. A.B.R ESTIMOB S.R.L., in calitatea de proprietar si administrator al site-ului www.chiriibrasov.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, precum si a "Termenilor si conditiilor", fara o notificare in prealabil, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta actualizata. Utilizarea in continuare a site-ului www.chiriibrasov.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale.

Bine ati venit pe site-ul web www.chiriibrasov.ro, un serviciu oferit de Agentia Imobiliara S.C A.B.R ESTIMOB S.R.L, cu sediul in Brasov, str. Toamnei nr.22, Romania, societate inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Brasov sub nr. J8/764/2013, CUI 31646347, cod CAEN 6831 - Agentii Imobiliare, societate denumita in continuare ESTIMOB.

Sectiunea 1: Precizari generale

  1. www.chiriibrasov.ro este site-ul de promovare a proprietatilor de inchiriat aflate in portofoliul agentiei imobiliare ESTIMOB.
  2. Prin utilizarea formularului “trimite oferta” sau “contact”, se initiaza un demers in vederea  colaborarii si incheierii unui contract de intermediere intre utilizator si ESTIMOB.
  3. Pentru a folosi functiile site-ului nu este necesara crearea unui cont de utilizator. 
  4. Anunturile publicate pe site-ul chiriibrasov.ro sunt moderate de agentii/colaboratorii ESTIMOB. 


Sectiunea 2: Pretul (Comisioane) si Servicii

1. Pe site-ul www.chiriibrasov.ro vor fi publicate doar ofertele la care utilizatorul i-si exprima acordul de intermediere cu agentia imobiliara ESTIMOB.

2. Comisioanele practicate de Agentia Imobiliara Estimob in cazul intermedierilor de inchirieri sant:

50% din valoarea primei luni de chirie din partea Chiriasului, atunci cand se incheie un contract de inchiriere prin intermediul Agentiei imobiliare Estimob. 

50% din valoarea primei luni de chirie din partea Proprietarului, atunci cand se incheie un contract de inchiriere prin intermediul Agentiei imobiliare Estimob. 

Atentie, ESTIMOB nu face administrare de proprietati, nu verifica lunar proprietatea, nu incasam chiria in numele proprietarului, nu raspundem pentru daune sau datorii provocate de chirias, nu raspundem pentru viciile ascunse ale proprietatii de care nu am luat cunostinta. Agentia Imobiliara are rol de intermediar si se limiteaza la a pune fata in fata Proprietarul sau Mandatarul cu potentialii Clienti. Acceptarea incheierii unui contract intre Proprietar si Client este facuta doar in urma discutiilor intre parti, iar Agentia redacteaza un contract de inchiriere intre parti la cererea acestora, in conditiile si termenii stabiliti de Prorietar respectiv Client. 

Sectiunea 3: Cerinte privind continutul din formularele de contact

1. Utilizatorii care trimit datele depre o proprietate spre inchiriat au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea.

2. Orice tip de solicitare facuta prin intermediul formularelor de contact de pe ww.chiriibrasov.ro nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa trimiterea oferte/cereri/mesaje discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile.

3. Nu este permisa includerea in solicitari a asa-numitelor numere ale liniilor telefonice (servicii cu valoare adaugata), care, atunci cand sunt apelate, au drept rezultat taxe telefonice mai ridicate pentru apelanti.

4. Nu se admit solicitari cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului.

5. Nu se admit cuvinte obscene sau orice solicitari care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

6. Este interzisa folosirea adreselor de e-mail din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

Sectiunea 4: Clauza de exonerare de raspundere

Informatiile din portalul www.chiriibrasov.ro nu vor fi interpretate ca oferta sau recomandare pentru alte produse sau pentru realizarea unei investitii sau participarea la orice alta tranzactie. ESTIMOB nu raspunde pentru continutul niciunui site ce contine link-uri catre portalul www.chiriibrasov.ro si care apartin altor institutii. 

ESTIMOB nu raspunde pentru informatia nici unui site de internet cu care este conectat. Orice link sau legatura din site-ul www.chiriibrasov.ro nu implica faptul ca ESTIMOB sustine sau accepta orice responsabilitate pentru continutul sau utilizarea website-ului conectat. 

ESTIMOB nu ofera niciun fel de garantie asupra materialelor expuse pe site-ul www.chiriibrasov.ro. ESTIMOB nu ofera nicio garantie ca platforma care gazduieste portalul www.chiriibrasov.ro va fi neintrerupta sau fara erori.

Sectiunea 5: Forta majora

1. In cazuri de forta majora, ESTIMOB va fi eliberata de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru utilizatori pentru defectiuni pentru care ESTIMOB nu este responsabila.

 Sectiunea 6: Dreptul de autor si drepturile de utilizare

1. In urma exprimarii acordului verbal sau scris, utilizatorul renunta la toate drepturile de autor asupra imaginilor transmise in formularul de trimite oferta sau ulterior, aceastea devenind in mod gratuit proprietatea agentiei imobiliare ESTIMOB. 

2. Preluarea sau descarcarea oricaror materiale, informatii si/sau date de pe chiriibrasov.ro in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al ESTIMOB, este strict interzisa si se pedepseşte conform legilor in vigoare.

3. Este strict interzisa orice agregare si prelucrare a datelor si a altor informatii disponibile pe chiriibrasov.ro cu scopul de a fi puse la dispozitia tertelor persoane in cadrul altor platforme de internet sau in afara internetului. 

4. Site-ul chiriibrasov.ro poate contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, ESTIMOB nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Intrucat ESTIMOB nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terti la care se face trimitere, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc şi pe propria raspundere.

Sectiunea 7: Protectia datelor personale

1. Tuturor utilizatorilor le sunt respectate toate drepturile (ex. dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru a va putea oferi serviciile pe site-ul chiriibrasov.ro, firma noastra trebuie sa colecteze si sa prelucreze date si informatii personale.  La sectiunea Politica de Confidentialitate de pe site-ul chiriibrasov.ro va explicam cum colectam, folosim si transmitem datele dumneavoastra.

 Sectiunea 8: Google Analytics

1. În ideea de a optimiza serviciile noastre si a ne imbunatati serviciile, ESTIMOB poate folosi serviciul Google Analytics pentru a urmari si inregistra traficul pe site. Acest serviciu nu identifica personal un utilizator, nu solicita datele personale, dar urmareste ip-ul, ce tip de terminal folositi (desktop,laptop, mobil), ce tip de browser folositi, cat timp petreceti pe site si ce functii utlizati pe site-ul chiriibraso.ro. Utillizand site-ul www.chiriibrasov.ro sunteti de acord cu modul de utilizare de catre noi a serviciului google analytics, in conformitate cu aceasta termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu modul nostru de utilizare a serviciului google analytics, trebuie sa configurati corespunzator setarile browser-ului dumneavoastra.