Skip to main content

Toate anunturile

7 Spatii Comerciale de Inchiriat Brasov

au fost gasite.

  • Tip imobil: spatiu-comercial
  • Rezultatele cautarii tale

Offmarket

Inchiriere Spatiu comercial zona Vlahuta

Inchiriere Spatiu comercial zona Vlahuta

300 EUR chirie lunara

Agentia Imobiliara  Chirii Brasov va pune la dispozitie in exclusivitate o oferta de Inchiriere Spatiu comercial in zona Vlahuta la pretul de 300 EUR, spatiul dispune de o suprafata de 42mp fiind format din 2 camere decomandate hol si baie.Spatiul este pretabil magazin mixt alimentar precum si crama dar cu vanzare la domiciliu, dar se poate de asemenea intimiza pentru orice alta activitate acesta are intrare din strada,centrala termica proprie, aer conditionat.

  • Suprafata 42 mp

Offmarket

Spatiu comercial de inchiriat Racadau

Spatiu comercial de inchiriat Racadau

2000 EUR chirie lunara

CHIRII BRASOV propune spre inchiriere un spatiu comercial in Brasov Racadau, aflat intr-o zona rezidentiala circulata si cu trafic ridicat(in statie a mijloacelor de transport RATBV). Spatiul se afla intr-un bloc rezidential nou, pe strada Carpatilor, zona ce face legatura intre Centrul Civic si cartierul Racadau. Zona este populata de blocuri de locuinte de tip P+8E si P+4E. Spatiul are suprafata utila de 177 mp, dispune de vitrina stradala foarte mare cu deschidere la bulevardul principal, are 3 usi de acces, incalzire in pardoseala si toate utilitatile contorizate separat, prize 380V, 2 grupuri sanitare, vestiar si 2 locuri de parcare.

  • Bai 2
  • Suprafata 177 mp

Exclusiv

Spatiu de inchiriat Calea Feldioarei Brasov

Spatiu de inchiriat Calea Feldioarei Brasov

1400 EUR chirie lunara

Chirii Brasov va pune la dispozitie o oferta de Inchiriere Spatiu in Brasov strada Calea Feldioarei in suprafata de 200 mp, la pretul de 1,400 EURO Lunar. Imobilul este constructie 2017, din caramida, izolatie termica, centrala proprie, grup sanitar si birou. Are acces direct din DN.

  • Suprafata 200 mp