Acasa
Blog
Article snippet
Chirii Brasov logo

De ce sa angajezi un Expert Chirii Brasov

US

Noi credem ca loialitatea agentilor Chirii Brasov este ceea ce ne diferentiaza de  concurenta. Proprietatea  dumneavoastra este o investitie financiara imortanta, de aceea ne vom asigura ca primiti consiliere profesionala de calitate, in orice moment si indrumari corecte cu privire la modul de a atinge randamentul maxim al investitiei. Vrem sa ne asiguram ca proprietarii nostri primesc cele mai bune servicii imobiliare in orice moment. 
Ca rezultat, consultantii nostri se vor intalni regulat cu proprietarii pentru a consilia cu privire la modul in care acestia pot optimiza investitia lor, si sa construiasca o relatie de lunga durata si a obtine un feedback regulat la ceea ce se intampla bine si ceea ce putem imbunatati. Va puteti astepta la urmatoarele servicii de la noi:

VALOAREA PROPRIETATII DUMNEAVOASTRA

Primul pas este de a solicita o evaluare de piata. Unul dintre agentii nostri va fi bucuros sa ofere acest lucru fara nici un cost. Evaluarea va fi una corecta a celui mai bun pret care va putea fi atins in conditiile actuale ale pietei imobiliare din Brasov, corelarea inchirierilor recente de proprietati similare din zona. Noi nu credem in preturi exagerate deoarece acest lucru poate cauza probleme inutile mai tarziu, in cazul in care pretul solicitat trebuie redus.

PLAN DE COMUNICARE PENTRU TINE

Vi se va atribui un agent imobiliar din cadrul companiei noasre, care te va asista pe parcursul intregului proces de inchiriere al proprietatii. Agentul tau dedicat va fi disponibil si in afara orelor normale de afaceri. Stim ca si chiriasii vor avea nevoie de asistenta imobiliara pentru a viziona, a lua decizii si sa semneze documente fara a perturba programul tau. 

PLANUIM CAMPANIA TA DE INCHIRIERE

Agentul dumneavoastra va prezenta o strategie de marketing adaptata la nevoile individuale, cu o combinatie potrivita de promovare online, publicitate in presa locala si nationala, si materiale publicitare cum ar fi brosura noastra de publicitate. Prima noastra actiune va fi aceea de a face cunoscuta proprietatea dumneavoastra la un numar restrans de clienti pre-calificati din portofoliul Chirii Brasov. Acesti potentiali clienti sant bine cunoscuti de catre noi si santem siguri de potentialul lor financiar.

VIZIONAREA PROPRIETATII

Consilierul dumneavoastra va efectua vizionarea imobilului de inchiriat si va face sugestii privind prezentarea in cel mai bun mod a proprietatii catre potentialii clienti. In plus fata de acest lucru vom genera pe scara larga publicitate catre proprietatea dumneavoastra pe cele mai mari portaluri de imobiliare si catre reteaua noastra de clienti prin fotografii pe e-mail.

Distribuie pe: