Chirii Brasov - Agentie Imobiliara Brasov de Inchirieri

PRINCIPIILE NOASTRE - SERVICII CLIENTI
Noi credem ca loialitatea agentilor Chirii Brasov este ceea ce ne diferentiaza de  concurenta. Proprietatea  dumneavoastra este o investitie financiara imortanta, de aceea ne vom asigura ca primiti consiliere profesionala de calitate, in orice moment si indrumari corecte cu privire la modul de a atinge randamentul maxim al investitiei. Reputatia noastra in ceea ce priveste profesionalismul si serviciile in domeniul imobiliar este unul din motivele pentru care am ramas in fruntea pietei imobiliare din Brasov. Investim in oameni, iar personalul nostru bine instruit si cu experienta se angajeaza sa ofere cele mai bune servicii, indiferent daca este vorba de proprietari, vanzatori, cumparatori sau chiriasi.


Chirii Brasov - Agentie Imobiliara Brasov de Inchirieri
 - Chirii Brasov

CONSULTANTA NU MANAGEMENT
Ne straduim sa fim transparenti cu privire la eventualele taxe care ar putea fi platite, ajutandu-va sa luati decizii fara a avea surprize neplacute ulterioare. De aceea, ne asiguram ca taxele noastre sant afisate in mod clar in orice loc posibil incepand cu site-ul nostru precum si la biroul nostru din Brasov strada Toamnei nr.22.
Ne dam seama ca trebuie castigata increderea oamenilor si invariabil actiunea vorbeste mai tare decat cuvintele. Noi ne asiguram ca vom dedica un agent imobiliar pentru fiecare proprietate, astfel ca proprietarul sa aiva un punct consecvent de contact prin care sa poata construi o relatie de lunga durata si fructuoasa.
Comisioanele practicate de Chirii Brasov denumire comerciala a societatii A.B.R. ESTIMOB S.R.L cu sediul in Brasov, strada Toamnei nr.22, NR. REG. COM. J8/764/2013, CUI: 31646347, site web: www.estimob.ro, sant urmatoarele:
Inchiriere: Chirias 50% din valoarea primei luni de chirie, Proprietar 50% din valoarea primei luni de chirie. Vanzare: Cumparator 2% din pretul de vanzare, Vanzator 2% din pretul de vanzare.