Skip to main content

Toate anunturile

4 Case de vanzare Brasov - Estimob

au fost gasite.

 • Rezultatele cautarii tale

Offmarket

Vanzare Casa / Vila 4 Camere Harman

Vanzare Casa / Vila 4 Camere Harman

85000 EUR

Agentia Chirii Brasov va pune la dispozitie o oferta de Vanzare Casa / Vila 4 Camere la intrare in  Harman la pretul de 85,000 EUR usor negociabil.Casa se afla la rosu si se desfasoara pe o suprafata totala de 500 mp din care 190 mp suprafata utila locuibila deasemenea demisolul cu o suprafata de 96 mp, cu front la doua strazi.Utilitatile sunt toate pe teren necesitand doar racordarea acestora.Casa este dispusa D+P+1 fiind compartimenta astfel: Demisol -garaj pentru 2 masini ,beci si o camera tehnica; Parter-bucatarie +living open space ,baie, dressing si o terasa de 30mp;Etaj-3 dormitoare dintre care unul cu baie proprie+dressing ,unul cu dressing deasemenea o baie pentru celelalte dormitoare.Casa se afla intr o zona foarte buna.Daca nu v am convins va rog a ma contacta pentru detalii si vizionari.

 • Camere 4
 • Bai 3

Offmarket

Vanzare Casa 5 Camere Sanpetru

Vanzare Casa 5 Camere Sanpetru

115000 EUR

Agentia Chirii Brasov va pune la dispozitie in exclusivitate o oferta de Vanzare Casa  5 Camere in zona Sanpetru la pretul de 115,000 EUR negociabil.Casa este desfasurata pe o suprafata de 130mp utili teren de 500 mp P+1 compartimenta astfel:Parter-living open space cu bucatarie aproximativ 30 mp cu posibilitate compartimentare separata a livingului de bucatarie,2 camere dintre care una cu baie proprie si o baie de oaspeti ,iesire pe terasa cu posibilitate amenajare loc de gratar.Etaj-2 camere si o baie cu cada si spatiu de depozitare.Casa este noua nelocuita cu toate utilitatile trase si functionale,intabulata,extras CF.centrala termica proprie,gresie,faianta,parchet,usi interioare toate acestea de o calitate superioara.va ofeim posibilitatea de a va muta doar cu mobila intr o casa extraordinara.Pozitia casei sud vest in spatele Lempesului insorita pe tot timpul zilei.Pentru mai multe informatii nu ezitati a ne contacta. 

 • Camere 5
 • Bai 3
 • Suprafata 130 mp

Offmarket

Casa de vanzare Schei

Casa de vanzare Schei

59000 EUR

Casa de vanzare in Brasov zona Schei cu priveliste deosebita. Casa este compusa din 3 dormitoare, 1 bucatarie, 1 baie, terasa mare la sol si 1 balcon. Incalzirea se face cu centrala termica pe gaz, este izolata si renovata complet. Casa se vinde mobilata si utilata asa cum se vizioneaza. Pretabila casa de vacanta, sau investitie pentru inchiriere.

 • Camere 3
 • Suprafata 120 mp

Offmarket

Vanzare duplex Sanpetru Brasov

Vanzare duplex Sanpetru Brasov

55000 EUR

Vanzare duplex compus din 4 camere zona intrare Sanpetru Brasov, compus din p+m compartimentat astfel:La parter Living, bucatarie, baie si 1 camera tehnica pentru centrala, Etaj 3 dormitoare si 1 baie, deasupra fiind pod necompartimentat. Suprafata terenului aferent este de 280 mp, are acces auto. Casa este in interior la rosu, contracost poate fi finisata. Utilitati: Bransata la curent, canalizare si apa. Incalzirea se poate face electric sau cu centrala pe lemne, proiectul de gaz este facut dar momentan nu este bransat. Casa este intabulata, are extras CF.

 • Camere 4
 • Bai 2
 • Suprafata 125 mp