5 fotografii
Oferta indisponibila

Apartament 2 camere de inchiriat Tractorul Coresi

300€ chirie lunara
 • Suprafata
  50 m²
 • Camere
  2
 • Bai
  1
 • Loc parcare
  1
Distribuie oferta
Caracteristici
 • Etaj intermediar
 • Mobilat si utilat complet
 • Loc de parcare propriu
 • Complex rezidential nou
 • Coresi Mall
 • ID Imobil: 2875

Apartament 2 camere mobilat si utilat complet nou in Brasov zona Tractorul. Apartamentul oferit este situat la un etaj intermediar intr-un bloc constructie nou. Dispune de loc de parcare propriu. In imediata apropiere a Coresi Mall. Liber la inchiriere. 

 • Localizare pe harta
  Vezi unde se afla proprietatea pe harta
 • Streetview
  Tur virtual printre strazile cartierului

Vezi proprietati in aceeasi zona

Daca te intereseaza si alte proprietati in aceasi zona arunca o privire la Apartamente de inchiriat zona Tractorul si zona Coresi.

 • Harta
 • Street view

Intrebari si raspunsuri

 • Doresc sa ma mut in chirie. Ce trebuie sa platesc la inceput?

  In cazul in care optati sa inchiriati o proprietate in Brasov, trebuie sa stiti ca de obicei se plateste o luna de chirie in avans si o garantie. Garantia este egala cu valoarea unei luni de chirie, si o sa o primiti inapoi la sfarsitul perioadei contractuale, dupa ce faceti dovada platii facturilor tuturor utilitatilor consumate, la zi.

 • Cine plateste comisionul catre Agentie, si care este valoarea acestuia?

  Comisioanele practicate de agentia imobiliara Estimob sunt: 50% din valoarea primei luni de chirie din partea proprietarului, si 50% din valoarea primei luni de chirie din partea chiriasului. Comisioanele se platesc o singura data integral la semnarea contractului de inchiriere, sume pentru care se emit bonuri fiscale in cazul platii in numerar sau factura in cazul platii prin virament bancar.

 • Cine intocmeste contractul de inchiriere? Dispuneti de un model anume?

  Contractul de inchiriere il intocmeste agentia noastra, bineinteles cu elemente particularizate in functie de situatia ceruta. Mai sunt si cazuri cand proprietarul sau chiriasul dispun de modelul lor de contract, iar daca acesta a fost agreat de parti s-a intocmit acel contract. Acesta este modelul nostru de contract de inchiriere - Model Contract de Inchiriere

 • Doresc sa ofer o proprietate spre inchiriere in Brasov. Cum procedez?

  Primul pas este sa ne trimiteti detaliile despre proprietatea pe care doriti sa o inchiriati. Puteti sa o faceti telefonic sau cu ajutorul formularului pus la dispozitie pe site-ul nostru. Dupa ce avem datele despre proprietate, un consultant din cadrul agentiei noastre imobiliare va stabili impreuna cu dv. vizionarea imobilului. De indata ce potentialii chiriasi pe care dv. ii agreati s-au hotarat sa inchirieze, trebuie sa va prezentati la sediul agentiei noastre, cu actele doveditoare ale proprietatii si actele de identificare, pentru perfectarea contractului de inchiriere. Retineti ca nu se predau copii catre chiriasi si nu se retin copii dupa actele dv. in cadrul agentiei, acestea doar se prezinta in vederea atestarii calitatii dv. de proprietar

 • Care sunt taxele de plata catre stat in cazul inchirierii unei proprietati rezidentiale?

  Veniturile inregistrate din chirii se impoziteaza incepand cu 01.01.2020, cu 10% aplicat la o cota de 60% din valoarea chiriei incasate. Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate (CASS) se plăteşte doar dacă veniturile obţinute în anul fiscal anterior au depăşit plafonul anual de 12 salarii minime brute pe ţară. Acest plafon se calculează prin cumularea tuturor veniturilor obţinute, între care: venituri din chirii şi din cedarea folosinţei bunurilor imobiliare; venituri din activităţi independente; venituri din asocierea cu o persoană juridică; venituri din drepturi de proprietate intelectuală; venituri din investiţii; venituri din activităţi agricole, piscicultură şi silvicultură; venituri din alte surse.

 • In cat timp se inchiriaza un apartament cu 2 camere mobilat in Brasov?

  Apartamentele cu 2 camere precum si garsonierele sunt cele mai cautate pentru inchiriere in cadrul agentiei noastre. Termenul mediu in care am reusit sa inchiriem segmentul acesta de proprietati, este foarte mic, deobicei maxim 2-3 zile. Apartamentele mai mari de 3-4 camere s-au inchiriat in aproximativ 6-7 zile.

 • Agentia dv. se ocupa si de administrarea apartamentului in cazul inchirierii?

  Agentia noastra deocamdata nu se ocupa de administrari imobile. Avem in vedere ca in viitorul apropiat sa cream un sistem sigur si profitabil pentru ambele parti.

 • Doresc rezilierea contractului de inchiriere inainte de termen, cum procedez?

  In general in contractul de inchiriere sant prevazute si situatiile in care Chiriasul sau Proprietarul doreste rezilierea inainte de termen. In cazul contractelor de inchiriere intermediate de Agentia noastra, in situatia in care Chiriasul doreste rezilierea inainte de termen, este obligat sa anunte Proprietarul cu 30 de zile inainte, iar ca si penalizare pentru nerespectarea termenului initial convenit impreuna cu Proprietarul, garantia nu se mai restituie. In situatia in care Proprietarul doreste rezilierea contractului de inchiriere inainte de termen, in alte situatii decat in acelea in care Chiriasul nu respecta conditiile si obligatiile prevazute in contractul de inchiriere (ex. neplata chiriei sau a facturilor cu utilitatile consumate, deterioarea bunului inchiriat, sau deranjarea repetata a vecinilor care locuiesc in imobilul in care este bunul inchiriat), este obligat sa anunte Chiriasul cu 30 zile inainte, sa restituie garantia primita, si sa-i plateasca Chiriasului cu titlul de penalizare echivalentul garantiei primite.

Cere detalii