GO
Publicare pe site
Filtru de cautare

 

Traduceri
English English Italian Italian Spanish Spanish

Apartamente de inchiriat Brasov Avantgarden
Curs valutar
1 EUR =
Lei
 
1 USD =
Lei
Convertor valutar
 
Introduce suma dorita
 
Cauta in site
 
Cauta in site cu google
Calculator taxe notariale
Cautare dupa ID oferta
ID:

 

Agentii imobiliare Brasov

 

        

 

Agentia imobiliara Capital

Experienta pe care o avem in segmentul de Agentii imobiliare Brasov, ne permite sa evaluam corect fiecare proprietate, astfel incat putem garanta intotdeauna cel mai eficient raport pret, calitate si sa evitam potentialele proprietati neperformante pe care piata imobiliara din Brasov le ofera. Ne gasiti la sediul Agentiei in Brasov pe strada Toamnei nr.22 sau la telefon: 0723855773, de Luni pana Vineri intre orele 10 si 19.

Oferim un pachet complet de servicii imobiliare in Brasov, astfel incat suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul unei tranzactii imobiliare. Inca de la primul contact ne straduim sa intretinem un dialog veritabil cu tine.

 Comisioanele Agentiei imobiliare Capital

Reprezentam fiecare proprietate imobiliara din Brasov avand in vedere tinta principala: obtinerea celei mai corecte oferte de pe piata, in cel mai scurt timp. Reusim acest lucru prin promovarea de impact in piata imobiliara din Brasov dar mai ales in strainatate, folosind mijloace adaptate anului 2016, gestionarea moderna a bazei de date de clienti, prin unelte de vanzare – inchiriere eficiente, dar mai ales prin echipa noastra de agenti imobiliari Brasov, activa si informata, care poate crea rapid conexiunile necesare.

Cum promovam proprietatile imobiliare din Brasov?

Investim timp, energie, focus si bugete de marketing considerabile pentru a duce tranzactia la bun sfarsit, de fiecare data! Suntem in cautarea unui bun colaborator, cu experienta in domeniul Agentii imobiliare Brasov. Daca vrei sa faci performanta alaturi de noi, te invitam sa ni te alaturi! Poti trimite un CV la adresa office@chiriibrasov.ro

Agentia imobiliara Estimob Brasov

Agentia imobiliara Estimob Brasov este infiintata in anul 2013, si este specializata in vanzari si inchirieri proprietati imobiliare din Brasov catre investitori locali dar si internationali. Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii imobiliare de calitate, incredere si performanta in Brasov. Astazi mai multe parti sant implicate intr-o tranzactie imobiliara de succes, impreuna cu angajamentul nostru de a oferi servicii transparente si exceptionale, in segmentul agentii imobiliare Brasov. Noi credem ca loialitatea agentilor nostri imobiliari este ceea ce ne diferentiaza de concurenta. Achizitia unei proprietati este o investitie financiara importanta, de aceea ne vom asigura ca primiti consiliere profesionala in domeniul Agentii imobiliare Brasov, in orice moment si indrumari corecte cu privire la modul de a atinge nivelul maxim al investitiei imobiliare din Brasov.

Contact Estimob: Sediul pe strada Toamnei nr.22, Brasov, web: www.estimob.ro, tel: 0742244744; Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 10 si 19.

 

© 2017 www.chiriibrasov.ro Creat de ImobilPro Partener www.ziarulimobiliar.ro   (Autentificare)