GO
Publicare pe site
Filtru de cautare
Traduceri
English English Italian Italian Spanish Spanish
Curs valutar
1 EUR =
Lei
1 USD =
Lei
Convertor valutar
Introduce suma dorita
Cauta in site
Cauta in site cu google
Calculator taxe notariale
Cautare dupa ID oferta
ID:

 

Agentii imobiliare Brasov

Agentia Imobiliara CAPITAL 
 Strada TOAMNEI nr.22

    tel: 0368.446.116 ; mobil: 0742.244.744

 

 

        

 

Servicii Capital Imobiliare - Clienti

Oferim un pachet complet de servicii imobiliare, astfel incat suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul unei tranzactii imobiliare. Inca de la primul contact ne straduim sa intretinem un dialog veritabil cu tine.

> Colaborare cu un singur agent, care va selectiona impreuna cu tine proprietatile potrivite
> Filtrarea ofertelor de pe piata
> Recomandarea si vizionarea proprietatilor, vei primi doar ofertele care corespund exact criteriilor tale
> Negocierea corecta si eficienta
> Asistarea tranzactiei in cel mai mic detaliu, punand la dispozitie informatiile si documentatia necesara pentru intocmirea contractelor de credit, ipoteca, vanzare-comparare, inchiriere

Experienta pe care o avem in segmentul de Agentii imobiliare Brasov, ne permite sa evaluam corect fiecare proprietate, astfel incat putem garanta intotdeauna cel mai eficient raport pret/calitate si sa evitam potentialele proprietati neperformante pe care piata imobiliara din Brasov le ofera.

Vrem sa te ajutam! Credem sincer ca implinirea unui vis aduce mai multa satisfactie decat un simplu comision incasat. Nevoile tale sunt clare si pot fi satisfacute doar prin servicii imobiliare pe masura.
COMISIOANE:
> Cumparare: 2% din pretul de vanzare-cumparare
> Inchiriere: 50% din valoarea primei chirii

Servicii Capital imobiliare - proprietari

Reprezentam fiecare proprietate avand in vedere tinta principala: obtinerea celei mai corecte oferte de pe piata, in cel mai scurt timp.
Reusim acest lucru prin promovarea de impact in piata imobiliara din Brasov dar mai ales in strainatate, folosind mijloace adaptate anului 2015, gestionarea moderna a bazei de date de clienti, prin unelte de vanzare – inchiriere eficiente, dar mai ales prin echipa noastra de agenti imobiliari, activa si informata, care poate crea rapid conexiunile necesare.

Cum promovam proprietatile?
> site-uri proprii. Avem cel mai performant site de chirii din Brasov www.chiriibrasov.ro care atrage clienti mai ales din strainatate.
> site-uri partenere – promovare premium(top listing, bannere, etc.)
> contacte targetate
> prezentari catre clientii care ne contacteaza direct la sediul Agentiei imobiliare pe strada Toamnei nr.22, Brasov, intrare din strada.
Investim timp, energie, focus si bugete de marketing considerabile pentru a duce tranzactia la bun sfarsit, de fiecare data!

COMISIOANE:
Vanzare: 2% din pretul de vanzare-cumparare
Inchiriere: 50% din valoarea primei chirii

Cariere Agent Imobiliar

Misiunea noastra este sa fim agentia imobiliara numarul 1 din Brasov, oferind clientilor nostri informatiile, resursele si instrumentele necesare pentru a lua cele mai bune decizii in momentul realizarii unei tranzactii imobiliare. Credem ca imobiliarele se pot face cu pasiune si buna dispozitie. Avem nevoie de oameni talentati, care stiu ca si in piata imobiliara din Brasov se pot face lucruri incredibile atat timp cat esti dispus sa muncesti pentru asta.

Suntem in cautarea unui bun colaborator, cu experienta in domeniul Agentii imobiliare. Daca vrei sa faci performanta alaturi de noi, te invitam sa ni te alaturi! Poti trimite un CV la adresa contact@capital-imobiliare.ro

Suntem profesionisti! Pentru ca ne-am indragostit de aceasta meserie, studiem, ne actualizam si suntem mereu in cautarea perfectiunii. Administrator Micu Cristian.

 PROGRAM LUCRU:

 L-V  10-18

S - INCHIS 

D - INCHIS

 

Tel urgente: 0742.244.744; e-mail: office@chiriibrasov.ro

S.C. A.B.R CAPITAL IMOBILIARE S.R.L - Sediu str. Toamnei nr.22, sc.C, ap.1, CUI: 34668889, J8/991/2015

 

AGENTIA IMOBILIARA ESTIMOB BRASOV

Site web: www.estimob.ro 

Contact: tel: 0723855773, e-mail: estimob_imobiliare@yahoo.com

 

Agentia imobiliara Estimob Brasov este infiintata in anul 2013, si este specializata in vanzari si inchirieri proprietati imobiliare din Brasov catre investitori locali dar si internationali. Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii imobiliare de calitate, incredere si performanta in Brasov.

Astazi mai multe parti sant implicate intr-o tranzactie imobiliara de succes, impreuna cu angajamentul nostru de a oferi servicii transparente si exceptionale, in segmentul agentii imobiliare Brasov. Noi credem ca loialitatea agentilor nostri imobiliari este ceea ce ne diferentiaza de concurenta. Achizitia unei proprietati este o investitie financiara importanta, de aceea ne vom asigura ca primiti consiliere profesionala in domeniul Agentii imobiliare Brasov, in orice moment si indrumari corecte cu privire la modul de a atinge nivelul maxim al investitiei imobiliare din Brasov.

 

© 2016 www.chiriibrasov.ro Creat de ImobilPro Partener www.ziarulimobiliar.ro   (Autentificare)
Imobiliare